Izbor urednika

U fokusuVijesti

Srbija: Tijela nestalih dječaka i djevojčice nađena u rupama na gradilištu

Dječak i djevojčica su nestali jučer u rupama koje su nastale iskopom zemlje za ciglanu, a koje su napunile posljednje obilne padavine

Tijela dječaka i djevojčice, koji su jučer nestali u ataru sela Resinac u općini Prokuplje na južnom dijelu Srbije, izvučena su iz vode, nakon što je ispumpavanjem smanjen njen nivo, javio je RTS.

Kako navodi ovaj medij, rođaci stradale djece potvrdili su da je riječ o bratu (14) i sestri od strica (17).

Dječak i djevojčica su nestali jučer u rupama koje su nastale iskopom zemlje za ciglanu, a koje su napunile posljednje obilne padavine.

Ta jezera su posljednjih dana bila mjesto gdje su se osvježavali i kupali i mladi i stariji ljudi iz okolnih sela.

To gradilište nije imalo stalno osiguranje, čuvara, ali su tu stalno bili radnici ciglane, koji nisu uspjeli da utječu na kupače i izletnike, kao ni table upozorenja.

Podijelite tekst na društvenim mrežama:

NAPOMENA: Ovaj sadržaj je možda pod autorskim pravima. Sadržaje sa ove web stranice je dozvoljeno kopirati i prenositi, ali sa obavezom postavljanja linka na originalni post koji se preuzima. Nije dozvoljeno mijenjati sadržaj preuzetog teksta, što uključuje kako samu strukturu teksta i podnaslove tako i naslov teksta. Stavovi i izjave autora sadržaja nisu nužno i stajalište Uredništva Tuzla-X.com. Više informacija o navedenom naći ćete u odjeljku Uslovi korištenja. © 2023, Tuzla-X.com. Sva prava pridržana!
Source: Agencije

Možda vas zanima

U fokusuVijesti