Izbor urednika

U fokusuVijesti

Na planini Konjuh na Zlaći, večeras jedno lice poginulo, drugo povrijeđeno

Na planini Konjuh, večeras oko 20.35 sati, četverotočkaš - Quad je sletio u kanjon rijeke Zlaće.

Na planini Konjuh, večeras oko 20.35 sati, četverotočkaš – Quad je sletio u kanjon rijeke Zlaće.
– Ljekar mrtvozornik u 22.15 sati konstatirao je smrt muškarca koji je bio na četverotočkašu. Drugi mukarac zadobio je povrede te je prevezen na Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje se utvrđuje stepen njegovih povreda – rečeno je u Operativnom centru MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nesreća se dogodila na području općine Živinice, a policija još utvrđuje sve okolnosti.

“Sumnja se da su zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta izgubili kontrolu nad vozilom i da su zadobili teške povrede

Radi se o nepristupačnom terenu, a mjesto nesreće trenutno obezbjeđuje policija. Kada će početi uviđaj odlučit će nadležni kantonalni tužilac.

Podijelite tekst na društvenim mrežama:

NAPOMENA: Ovaj sadržaj je možda pod autorskim pravima. Sadržaje sa ove web stranice je dozvoljeno kopirati i prenositi, ali sa obavezom postavljanja linka na originalni post koji se preuzima. Nije dozvoljeno mijenjati sadržaj preuzetog teksta, što uključuje kako samu strukturu teksta i podnaslove tako i naslov teksta. Stavovi i izjave autora sadržaja nisu nužno i stajalište Uredništva Tuzla-X.com. Više informacija o navedenom naći ćete u odjeljku Uslovi korištenja. © 2023, Tuzla-X.com. Sva prava pridržana!

Možda vas zanima

U fokusuVijesti